Parisuhdestatus:

In a relationship.

keskiviikko 13. toukokuuta 2009

sex's not love and no i'm not fallin

AAAAAAAAAAARGH!! Hoydenia PANETTAA!

Liekin kanssa ei ole ehditty viime kerran jälkeen näkemään, ei ole varaa lähteä baariin etsimään yhden yön helpotusta ja tietysti Herra X vonkaa. X on muutenkin kovasti välillä yrittänyt pyydellä takaisin. Nyt se on vaihtunut lähinnä seksin vonkaamiseksi, vaikka edelleen paskana onkin ja kovasti muistelee ääneen niitä hyviä aikoja tippa linssissä. 


Tyydynkö siis kiltisti masturboimaan itekseni makuuhuoneessa ja odotan siihen asti, että pääsen taas Liekkiä moikkaamaan. (Tai jotakuta muuta mukavaa miekkosta) Vai otanko sittenkin kaiken uhalla tuon X:n vielä kerran yöksi viereen helpottamaan seksinnälkääni? X kun vetoaa siihen, että ei halua harrastaa seksiä muiden kuin minun kanssani. Ja vaikka itse pystyisinkin pitämään sen ihan vain seksinä, en kestä jos se saa X:n tunteet taas valloilleen. Onko tässä nyt mitään järkeä päätyä samaan sänkyyn X:n kanssa? En kai minä nyt ihan täysi nymfomaani ole. Pakko se nyt on pari päivää puutettakin kestää taas. Tulihan sitä kestettyä hurjia määriä X:n kanssa seurustellessakin.


























Mutta entä jos sittenkin??

1 kommentti:

  1. Täällähän on tapahtunut sitten viime lukeman! Peukut pystyyn sulle että pystyit jättämään "paskan suhteen" taakse, moni nimittäin just puhuu muttei ikinä tee asialle mitään. Vielä kun pidät eksät eksinä, etkä eksy niiden kanssa sänkyyn, niin hyvin menee! Siitä tulee aina vaan ongelmia jos entisiin alkaa sekaantumaan.. Varsinkaan näin nopeasti suhteen loppumisen jälkeen.

    VastaaPoista