Parisuhdestatus:

In a relationship.

tiistai 12. toukokuuta 2009

it's come to this, release me

Pahoittelen viikon kestänyttä hiljaiseloani. Paljon on tapahtunut, eikä ole ollut aikaa tai intoa ruveta kirjoittamaan. Mutta nyt on sopiva hetki kirjoittaa ja paljastaa jymy-uutiseni:Parisuhdeblogistani tulee nyt täten sinkkublogi. 

Viime maanantaina tosiaan lähdin siitä sitten serkun kanssa baariin katsomaan matsia ja sen jälkeen pitämään hauskaa. Ilta oli harvinaisen mukava ja onnistunut. Bailasin antaumuksella tanssilattialla ja juttelin ihmisille. Serkku oli tosin jossain vaiheessa vähän möks kun miehet tulivat lähinnä minun ympärilleni tanssimaan ja juttelemaan. Serkun pitäisi oppia nauttimaan olostaan ja pitää ihan vaan hauskaa ja olla rennosti. Ei pidä olla niin selkeästi haku päällä.

Jokatapauksessa, en sitten päässytkään enää kotiin ja soittelin kavereita läpi jos joku lähtisi kuskiksi. Peukaloinen tarjoutui sitten maksamaan taksin duunipaikalleen, josta pääsisin sitten hetkeksi nukkumaan ja sitten jossain vaiheessa kotiin. Jäätiin sitten hengailemaan Peukaloisen ja tämän kaverin kanssa, nukkumaan en päässyt kun tissuteltiin. Siitä vielä sitten uudestaan baariin poikien kanssa. Tajusin sitten, että en edes halua kotiin mennä. Ahdistaa ja pelottaa, kun ei tiedä milloin tulee taas paskaa niskaan. Baarista menin vielä Peukaloiselle nukkumaan, herättyäni lähdin kiltisti kotiin. Tässä vaiheessa pelastettavaa olisi vielä ollut jos oltaisiin saatu juteltua. Sen sijaan sain heti paskaa niskaan.Pelkkää syyttelyä ja haukkumista. En enää jaksanut edes tapella vastaan. Lähdin sitten Liekille katsomaan matsia ja jäin yöksi. Kotiin palattuani istuin X:n viereen ja kerroin etten vaan enää pysty. Se raja tuli minulla vihdoinkin vastaan.Erosimme torstaina, sen jälkeen olen nukkunut kotona vain yhden yön. Lähinnä olen viettänyt aikaa Liekillä joka on hyvin taidokkaasti saanut ajatukseni muualle. X:n kanssa olemme saaneet kaikki asiat selvitettyä. X jää tähän asumaan vielä toistaiseksi. Rakastan ja välitän tuosta pojasta edelleen ihan valtavasti, olemme edelleen läheisiä ja hyvissä väleissä. X edustaa nyt parhaan ystävän roolia ja minä olen hänelle samassa asemassa. Ei sitä tietenkään ikinä tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Nyt kuitenkin aion nauttia sinkkuelämästäni. Ja miten olenkaan nauttinut. Olen siis tosiaan eksynyt jo pariin otteeseen Liekin sänkyyn nyt eron jälkeen, enkä kykene vieläkään käsittämään että voiko tuollaista seksiä oikeasti olla. Liekki on niin erilainen kun vertaa aiempiin partnereihini.
Minuahan ei ensinnäkään saa kovin helposti tulemaan, mikä ei ole häirinnyt koska kykenen nauttimaan seksistä muutenkin, mutta Liekki sai minut tulemaan jo pikaisella aamupanolla. (yritettiin kovasti olla kiltisti, mutta aamulla levottomasti nukutun yön jälkeen ei pystytty enää hillitsemään) Tai no, pikaisella ja pikaisella. Pidempään se kesti kun keskimäärin aktit vaikkapa X:n kanssa kestivät. Seuraava kerta kun Liekille menin käymään niin olikin sitten vielä miljoona kertaa parempi. Juttelimme fantasioistamme ja siitä mikä kiinnostaa. Aika samoilla linjoilla mennään. Touhusimme siinä sitten yli kolme tuntia. Aluksi Liekki  keskittyi vain minuun minun vain nauttiessa. Hoiti minulle muutamat orgasmit jo ennen itse yhdyntää, minkä jälkeen sain vielä monta lisää. Sekosin itsekkin laskuissa. Ja se kestävyys. Liekki tosiaan halutessaan myös KESTÄÄ. Ikinä en ole oikeasti ollut niin tyydytetty. NAMMM! Seuraavaa kertaa odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti