Parisuhdestatus:

In a relationship.

maanantai 20. huhtikuuta 2009

merkintä numero uno

Olen jonkin aikaa muiden ihmissuhdeblogeja selaillessani miettinyt että jos rupeaisin itsekkin moista pitämään. Saa nähdä että ottaako hanke siipiensä alle ilmaa vai ei.

Omassa parisuhteessani on ollut nyt hyvin myrskyisää ja vaikka keskustelemma tietenkin asioista yhdessä sitä haluaa välillä purkaa ajatuksiaan ulkopuoliselle. Suhteessa on kuitenkin joitain niin yksityisiä asioita ettei niistä halua tutuille kertoa ja toisekseen jos ongelmista joskus tuleekin jollekkin avauduttua tai edes vihjaistua että menee huonommin on reagointi hyvin puolueellista. Joko käsketään eroamaan samantien (yleensä näiden neuvojien motiivit ovat vähintäänkin kyseenalaiset) tai sitten teilataan heti selittämällä että eihän me voida mihinkään erota kun ollaan niin superupeejaihana-pari. Joskus tekee mieli vain avautua ja mahdollisesti saada jonkun ulkopuolisen näkökantaa asioihin. Konkreettiset päätökset minä osaan itsekkin tehdä mutta ajatusten selkiyttämisestä välillä helpottaa avautua ja kuulla mielipiteitä.

Parisuhde avautumisen lisäksi aiheenani tulee olemaan seksi. Sillä saralla olen aktiivinen, avoin, kokeilunhaluinen ja tiettyjä fetissejä lukuunottamatta oikein kaikkiruokainen.

Aiheita saa vapaasti ehdottaa ja vaikka jostain ei omakohtaista kokemusta olisikaan (ainakaan vielä) osaan kyllä ilmaista oman mielipiteeni ja saan juttua aikaiseksi vaikka mistä aiheesta.

1 kommentti:

  1. kuulostaa eritäinkin sellaiselta blogilta jota haluaisin seurata!

    VastaaPoista