Parisuhdestatus:

In a relationship.

maanantai 20. huhtikuuta 2009

a complete history of my sexlife volume 1

Olen tänään pohtinut mahdollisia aiheita kun tämä alkuinnostus ja aktiivisuus tuntuu olevan vielä päällä ja ihmissuhde- ja seksiblogia kun olen kirjoittelemassa voin nyt saman tien listata aiemmat miehet joiden kanssa lähemmässä kanssakäymisessä olen ollut nyt saman tien ettei jatkossa sitten tarvitse enää ruveta kirjoittamaan milloin minkäkin miehen taustoja ja historiaa. Yritän myös keksiä jokaiselle jonkinlaisen lempinimen selkeyden vuoksi (oikeita nimiä en mainitse ihan vaan siltä varalta että joku minut niiden kautta tunnistaisikin).

Seksuaalinen heräämiseni tapahtui suhteellisen varhain. Ala-asteen lopulla jo tutustuin itekseni omaan ruumiiseeni aktiivisesti löydettyäni itsetyydytyksen. 14 vuotiaana rupesin sitten jo leikkimään ja kokeilemaan vastakkaisen sukupuolen kanssa. Varsinaiseen yhdyntään asti pääsin sattumien oikuista kuitenkin "vasta" 16-vuotiaana. En jaksa nyt kuitenkaan kaikkia luetella niin mainitsen nyt kaikki ne leikkikaverit joita minulla oli ennen varsinaista neitsyyden menetystä.

Uimari oli 14-vuotiaan minäni kesäromanssi kahdeksannen ja yhdeksännen luokan välillä. Nähtiin muutaman kerran ja säädettiin jotain pientä, mukavaa ja viatonta. Ei se mitään vakavaa ollut, itse halusin vain kevyttä hauskan pitoa ja Uimari halusi lähinnä päästä vain poikuudestaan ja viedä samalla minulta neitsyyden. Melkein siinä onnistuikin mutta tulin kuitenkin siihen tulokseen että vaikka Uimari olikin ihan viihdyttävää seuraa, oli se kuitenkin sen verran yksinkertanen ja kusipäinen poikanen että ei sitten todellakaan inspannutkaan. Uimari olisi halunnut jättää ehkäisyn kokonaan pois tai ainakin jättää kortsujen hankkimisen vastuulleni. Paikaksi oli suunnitellut itäkeskuksen vessaa. Ai että miksi en haluakkaan? Ei mitään hajua mitä Uimarille nykyään kuuluu, eikä kiinnostakkaan. Nytkin meinasin kokonaan unohtaa koko tapauksen mutta päätin nyt sittenkin mainita hänetkin.

Peukaloinen saa nimensä siitä että on keskivertoa lyhyempi, vain vähän minua pidempi. Peukaloinen oli ylä-asteella samassa koulussa kuin minäkin ja meillä oli joku 3kk pituinen ylä-asteelaisten seukkailu juttu ysiluokan alussa. Painiskeltiin välillä hyvinkin rajusti ja nautittiin toistemme ruumiista muutenkin paljon käsikopelolla. Lähinnä minä saavana osapuolena jostain kumman syystä. Peukaloinen myös suorastaan kerjäsi sitä että toisinaan töytäisin tai läiskäisin vähän kovempaa. Paneskelemaan en päässyt tämänkään pojan kanssa. Ei ehditty kun aina oli jomman kumman porukat kotona ja oltaisiin haluttu ihan kaikessa rauhassa ilman mitään hätiköintiä. Ehdin kuitenkin sitten tympääntyä kun Peukaloinen oli turhan riippuvainen. Vähän ennen 15vuotis syntymäpäivääni Peukaloinen tunnusti melkein säätäneensä yhden tytön kanssa ja näin tilaisuuden koittaneen ja käytin tekosyynä helppoon eroon. Edelleen olemme väleissä joskin välillä on ollut pitkiäkin taukoja ettei olla pidetty yhteyttä. Ollaan käyty kahdestaan baarissa ja muuten ryyppäilty, ja nykyisen suhteeni ollessa katkolla tuli säädettyä vähän enemmänkin ja Peukaloinen sai näytteen siitä mimmoisia suuhoitoja minulta saa. Myöhemmin sain valitettavasti sitten tietää että Peukaloinen olisi halunnutkin muutakin kuin vain kaveruutta mutta kavereita olemme edelleen ja nykyään Peukaloisella onkin jo ihan oma nainen. Olen vilpittömästi onnellinen molempien puolesta. Peukaloinen on hyvä suutelija mutta viimeisimmän kokemuksen perusteella sormetus taidot eivät ole kehittyneet lainkaan. Päinvastoin. Peukaloinen on kuitenkin todella loistavaa seuraa ja hänen seurassaan viihtyy.

Mr. Egolla on nimensä mukaisesti valtava ego. Vastapainoksi Egolla on hyvin pieni pili. Tapasimme ollessani vähän vajaa 16vuotias bileissä joista minun oli tarkoitus jatkaa matkaa kaverin kyydillä helsinkiin kaveripojan luokse twelvin kanssa. Mr. Ego osasi olla kuitenkin hyvin charmikas ja mukavan oloinen miehenalku (minua pari vuotta vanhempi) ja erehdyin sitten lähtemään bileistä hänen matkaansa. Mr. Ego vakuutteli että kyllä minulle yöpaikan järjestäisi joten otimme olueni kaverini takakontista ja lähdimme kävelemään. Kun ulkona tuli liian kylmä päädyimme sisälle ja minulle paljastui sitten liian myöhään mitä yöpaikalla oli tarkoitettu. Minut majoitettiin keskitalvella kerrostalon kellariin kun pojun porukat kuulemma olivat kotona. Ei siinä mitään, bissee naamaan ja lämmittelemään. Mr. Egolla oli valitettavasti kunnia olla ensimmäinen jolta otin poskeen. Mr. Ego ei tiennyt että olin aivan aloittelija mutta antoi suorituksestani sitten kouluarvosanan. (Ei siinä silleen, parempi numero tuli kuin mitä nappasin koulussa silloin mutta silti, voiko oikeasti olla noin URPO?!?) Mr. Egolle sinne jonnekkin tiedoksi että nykyään saan jo miehet haukkomaan henkeään ja tärisemään. Jälkikäteen ne jotka ovat ekaa kertaa Hoydenin suuhoitoja saaneet ovat jonkin aikaa suorastaan sanattomia. Kukaan ei mitään kikkoja ikinä opettanut (sinä nyt varsinkaan) vaan ihan luonnostaan on tullut kun on annettu rauhassa tehdä. Että jos oisit jättänytkin sen pääni painelun väliin niin olisit voinut saada jotain vielä parempaakin. Mr. Egon pili kun oli tosiaan sen kokoinen että sen olisi pienisuinenkin saanut kokonaan suuhun ilman suurempia ponnisteluja. Mr. Ego olisi halunnut päästä myös tositoimiin. Mutta koska Mr. Ego ei ollut varustautunut riittävän hyvin enkä uskonutkaan että keskeytetty yhdyntä on mainio ehkäisykeino niin sai olla ilman. Enkä kyllä usko että olisi sitten enää lopulta kiinnostanutkaan niin pitkälle edetä. Ihan hyvä vain koska Mr. Ego ei kuulemma sitä pienenpientäpikkuveikkaansa osaa edes käyttää. Minkäänlaista yhteyttä ei pidetä eikä kiinnostakkaan, yhteisiä kavereita tosin on että ei sitä ikinä tiedä vaikka uudestaan törmättäisiinkin. En minä varsinaisesti voi sanoa että katuisin tuota kokemusta mutta olisi voinut jäädä kokemattakin. Hauskempaa olisi varmasti ollut kaveripojan luona hengaillessa muutaman olusen parissa.


Tähän päättyy nyt Hoydenin seksielämän alkeet, jatkoa seuraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti