Parisuhdestatus:

In a relationship.

torstai 23. huhtikuuta 2009

i'd rather be with you

Eräänä yönä, jokunen vuosi sitten, tyttö heräsi puhelimen soittoon. Puhelimessa oli tytön kaveri jonka kanssa tytöllä oli joskus muinoin ollut jotain pientä seurustelun tynkää. Tyttö vaihtoi kaverinsa kanssa muutaman sanan minkä jälkeen kaveri antoi puhelimen silloiselle kämppikselleen jonka puhelimesta soitti. Tämä skenaario oli toistunut ties kuinka monta kertaa aiemmin, seurauksina uusia kaverisuhteita tai vanhoihin tuttavuuksiin uudestaan tutustumista. Tällä kertaa puhelinsoitolla oli kuitenkin kohtalokkaammat seuraukset. Puhelu venyi kuusi-tuntiseksi tytön ja tämän tuntemattoman pojan jutellessa kaikesta maan ja taivaan väliltä. Puhelu päättyi mutta kiinnostus tuota kasvotonta poikaa kohtaan oli herännyt.

Jonkin ajan kuluttua tyttö osui samoihin bileisiin pojan kanssa. Poika käyttäytyi kuitenkin oudosti ja tyttö oletti ettei poikaa tytön seura sitten kiinnostanutkaan ja keskittyi seurustelemaan muiden kavereidensa kanssa. Jossain vaiheessa iltaa poika ilmestyi tytön eteen ja pyysi mukaansa. He menivät jonnekkin sivuun ja viettivät loppuillan tiiviisti yhdessä. Samaan sänkyynkin päätyivät mutta mitään halailua ja pussailua kummempaa ei tapahtunut. (Myöhemmin kävi ilmi että poika ei halunnut että tästä olisi tullut vain yksi yhdenyön säätö)

Seuraavana aamuna tyttö ja poika lähtivät tytön kaverin kämpille jossa poikakin asui silloin. Myöhemmin illalla tyttö ja poika puhuivat tilanteestaan. Kumpikin tunsi toista kohtaan vahvasti ja poika halusi olla yhdessä. Hetken mietittyään tyttö suostui siitäkin huolimatta että olisi muutaman kuukauden kuluttua lähdössä ulkomaille reissuun muutamaksi kuukaudeksi..

Juttua jatkui pari kuukautta ilman mitään ongelmia tai kyllästymisen tunteita mikä oli tytölle uutta. Yhdessä vietettyjä öitä oli mutta koskaan ei käsien käyttämistä kummempaa ehtinyt tapahtua. Eräänä iltana poika pisti työlle viestin jossa jätti. Kunnollista selitystä tyttö ei saanut, ja ne muutamat kerrat kuin tyttö poikaan sattui törmäämään poika vaikutti välinpitämättömältä. Tyttö oletti ettei poikaa sittenkään kiinnostanut ja pakotti itsensä pääsemään asiasta yli. Tyttö lähti reissulleen uskotellen itselleen ettei pojan tekemiset kiinnostaneet lainkaan, onnistuenkin tässä. Tytöllä oli omat juttunsa ulkomailla eikä hän suonut pojalle sen kummemmin ajatuksiaan. Mitä nyt saattoi pienen kirpaisun tuntea jos sattui pojasta tai pojan säädöistä kuulemaan.

Vähän ennen paluutaan poika ottikin taas yhteyttä tyttöön, kertoi että ajatteli tyttöä edelleen, haluaisi vähintäänkin jutella ja selvittää asiat. Kertoi ikävöivänsä. Paljastui että poika oli huomannut ihastuvansa tyttöön niin pahasti että itsään suojellakseen oli pistänyt jutun jäihin. Poikaa oli pelottanut lähestyvät jäähyväiset eikä se että poika päivä päivältä tunsi tyttöä kohtaan voimakkaammin, helpottanut tilannetta yhtään. Paniikissa poika sitten hoiti tilanteen tavallaan. Poika ei ollut pystynyt tytölle asioista puhumaan ja selittämään syitä erolleen koska se oli tehnyt liian kipeätä. Poika oli pahoillaan ja halusi yrittää alottaa alusta jahka tyttö kotiutuisi. Tyttö oli hämillään eikä tiennyt mitä ajatella. Lupasi kuitenkin että lähtisi pojan kanssa kahville kunhan saapuisi Suomeen.

Tyttö ja poika tapasivat muutaman kerran, ja viestittelivät ahkerasti. Poika kertoi tunteistaan ja pyyteli uutta mahdollisuutta. Tyttö taas ei tiennyt enää mitä ajatella. Tyttö oli uskotellut itselleen niin pitkään ja perusteellisesti ettei kyseinen poika voinut vähempää kiinnostaa että oikeasti uskoi sen. Lopulta tyttökin joutui kuitenkin itselleen myöntämään että tunteita edelleen oli paljonkin. Reilun kuukauden itsepintaisen piirityksen jälkeen tyttö antautui ja myönsi tunteensa pojallekkin.


Tyttö olen minä, ja poika tuo salaperäinen Herra X:ni. Tuosta on kulunut nyt reilu kaksi vuotta, asumme nykyään yhdessä ja olemme ainakin suurimman osan ajasta onnellisia. Rakastamme toisiamme ja vaikka ongelmia on tullut välillä runsaastikkin, emme halua vielä luovuttaa. Alussa olin vastikaan 16v täyttänyt ja nyt olen lähemmäs kaksikymmentä. Herra X on minua reilun vuoden vanha. Palaan vielä minun ja Herra X:n suhteeseen myöhemmin, tämä saa riittää nyt alkuun.

1 kommentti:

  1. eh, tuntemukseni oli oikeassa, tätä blogia tahdon lukea. oletko varma ettet kirjoita minun elämästäni..?

    VastaaPoista