Parisuhdestatus:

In a relationship.

torstai 19. marraskuuta 2009

nyt taas pukkaa joka suunnasta jotakin

Viivästynyt taas kirjoittelu.. Olen yrittänyt kirjoitta massiivista merkintää Herra X:stä ja mikä kaikki siinä oikein kusi, mutta se taitaa olla ikuisuusprojekti.

Irkkupojan kanssa on monimutkaista ja vaikeaa ja nyt sitten on jotain flirtin tynkää Irkkupojan kollegan kanssa.. Joka on muuten irlantilainen hänkin. Ei ihan yhtä hyvännäköinen mutta järkyttävän hauskaa seuraa, mukava ja ahhhh.. Se aksentti.. Irkkuaksentissa vaan on sitä jotain mikä säväyttää, ja tällä se on vielä huomattavasti selkeämpi kuin Irkkupojalla joka on aksenttinsa lähestulkoon täysin menettänyt. Hän olkoon Apina. Ei siksi että erikoisemmin apinaa muistuttaisi, vaan lähinnä yhden hänen nimeensä liittyvän vitsin vuoksi.

Muutaman kerran olen lähtenyt Apinan mukaan tämän kämpille jatkamaan tissuttelun merkeissä pienemmällä tai isommalla porukalla. Tai olen nuokkunut kantapaikassani missä Apina tosiaan työskentelee ja puhunut paskaa. Ikinä ei ole viitannut minkäänlaiseen kiinnostuksen tapaiseen kunnes sitten tänä aamuna ruvettiin juttelemaan netin välityksellä..

Alkoi pienestä viattomasta vihjailusta joka olisi ollut ihan helposti käsitettävissä pelkästään kaverimielessä tarkoitetuksi ystävällisyyttä ja päättyi siihen että Apina haluaisi näyttää minulle jotain mistä tarvitsisi mielipiteeni, mutta että olen liian kaukana.. Pitäisi kuulemma olla ihan "vierekkäin makoilu etäisyydellä". Tämän lisäksi viittasi minuun useasti "gorgeous girl in distress" (distress koska valittelin tylsyyttäni)


07:08
APINA

u ready for ur exam? good luck with it!
07:09
HOYDEN

ummm .. not really
07:09
APINA

didnt think so!

hope im not distractin u
07:10
HOYDEN

naaah.. if it wasnt for u might get bored, fall asleeo an miss the whole test
07:12
APINA

hooray for me and my abilities to please!
07:13
HOYDEN

exactly
07:15
APINA

look forward to doin it again
07:16
HOYDEN

so u really like to please?
07:16
APINA

some ppl
07:17
HOYDEN

some ppl?
07:17
APINA

like i said-gorgeous girl in distress!

Äärimmäisen hankalaa ja hämäävää taas. Miten mä aina hankkiudun tämmösiin tilanteisiin?

Pahoittelen mahdollisia kirjotushäröjä, varsinkin tuossa keskustelussa niitä luultavasti on mutta mitä muuta voi odottaa tähän kellon aikaan? Varsinkin kun nukuttua ei ole tullut tänä yönä ollenkaan. Lisäksi keskustelu vilisee typeriä sanojen lyhennyksiä yms.

Mutta nyt suihkuun ja sitten koulullepäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti