Parisuhdestatus:

In a relationship.

tiistai 3. marraskuuta 2009

long time no see

Anteeksi anteeksi anteeksi KAMALASTI liian kauan kestäneestä hiljaiselostani. Kyse ei ole edes siitä etteikö mitään olisi tapahtunut. Päinvastoin, on tapahtunut vaikka mitä. Päivittäin sattuu jotain mistä saisi edes pienen merkinnän aikaiseksi mutta kun ei vain ole ollut aikaa. Nytkin oikeastaan pitäisi kirjoittaa englannin rästi tehtävät, mutta kyllä tässä nyt ehtii ensin vähän kuulumisia päivitellä.

Kuten Feniin viimeisimmän merkinnän kommentointiin paljastin, on Herra X lopullisesti historiaa ja tilalla on nyt aivan upea mies. Minua pari vuotta vanhempi irlantilainen baarimikko joka myös laulaa ja soittaa akustista kitaraa. Irkkupoika harrastaa myöskin rugbya vaikkakaan ei niin kovin säännöllisesti enään. Kuulemma törmäsi johonkin häiriötekijään jonka takia ei enää vaivaudu menemään treeneihin kun on kuulemma parempaakin tekemistä. *epähoydenmainentirskahdus*

Mitään uutta suhdettahan en tosiaan halunnut, ja itseasiassa silloinkun Irkkupojan tapasin yritin vielä epätoivoisesti saada X:ää tajuamaan että se on ohi, mutta ystävällisestä äänensävystäni johtuen X ei ottanut puheitani todesta. Muistan vielä kuinka avauduin kaverilleni että nyt kun on päässyt paskasta suhteesta vihdoin pois (vaikka idiootti X ei sitä ilmeisesti tajuakkaan) en varmana aloita yhtään mitään yhtään kenenkään kanssa. Pari tuntia myöhemmin istuin keskustassa terassilla ja viereeni ilmestyi komea irlantilainen tiedustellen josko saisi liittyä seuraan.Ei meidän suhde mitenkään liian vakava kuitenkaan ole. Surustellaan mutta avoimessa suhteessa joka sopii minulle paremmin kuin hyvin. Irkkupojan kanssa kuitenkin olen tyytyväinen ja seksi sujuu ja niin pois päin eli mitään tarvetta muiden miehien metsästelyyn ei ole, mutta se fakta että halutessani niin voisin tehdä pitää sen ahdistuksen mikä minulle normaalisti seurustelusuhteissa helposti tulee. Ja koska irkkupoika tulee puolen vuoden päästä joka tapauksessa pois muuttamaan, ei ole muutenkaan mitään järkeä liian vakavasti toisiimme sitoutua. Herra X:n jälkeen tämä on kuitenkin minulle täydellistä. Mukava ja kiltti herrasmies joka kuitenkin osaa olla myös karski ja raju mies. Nyt on kyllä pakko jatkaa koulujuttuja mutta jatkan kyllä tästä lähtien päivittelyä. Esimerkiksi kanapaikastani riittäisi jo pelkästään tarinoita monen merkinnän verran. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti