Parisuhdestatus:

In a relationship.

sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Seksuaalisesti turhautunut.

Skeittipoika tuli torstai-iltana ja jäi yöksi. Lämppäsi kiihkeästi mutta jätti sitten kesken. Muutaman uudelleen yrityksen jälkeen huokaisin syvään ja käänsin kylkeä.

Perjantaina lähdin kouluun, tulin hypärillä käymään kämpillä jossa tuo skeittari edelleen pyöri ja väsäili kaveriporukkamme yhteistä projektia erään vuosiasteellani olevan Peikon kanssa. Illalla oltiin porukalla yksissä pippaloissa joista skeittari sitten halusi lähteä luokseni jo joskus puolenyön aikaan. Olin itse hivenen haluton, mutta lähdettiin sitten kuitenkin. Elättelin toiveita että ehkä tänä iltana lopulta tärppää. Keskustaan päästyämme reitti kotiin kulki kantapaikkani ohi ja koska siellä oli kyseisestä paikasta entuudestaan tuttu bändi soittamassa haluin poiketa sisään parille. Paikalla oli myös pari koulukaveria. Juttelin iloisesti kavereille, baarin takana työskentelevälle Apinalle ja bändin pojille. Sitten viereisen raflan kautta kohti kotia päin. Kiihkeää lämppäämistä lukuunottamatta mitään ei tapahtunut taaskaan.

Lauantaina alkoi olla jo pikkuisen ärsyyntynyt olo turhautumisesta johtuen. Vaikea nukkua kun haluaa niin kovasti mutta siihen yhdenhengen sänkyyn survoutuneena on vähän paha ruveta kaivelemaan vibraa yöpöydän laatikosta jotta hoitaisi homman sitten itse. Skeitaria laiskotti eikä se saanut aikaiseksi lähteä himaansa, kiusasi pitkin päivää ja yöllä sängyssä vieläkin intensiivisemmin, mutta ei taaskaan mitään.

Jumalauta jos ei halua niin olisi sitten edes härnäämättä.

1 kommentti:

  1. Mitä kainoilet! Jos ei tajua, niin vibrat esiin. Luulisi siitä ymmärtävän yskän. ja jos ei ymmärrä, niin saisit kuitenkin helpotuksen

    VastaaPoista