Parisuhdestatus:

In a relationship.

lauantai 25. heinäkuuta 2009

" 'cause girl i gotta thing for you..."

Anteeksi, kun on ollut hiljaista, on pitänyt järkkäillä muuttoa ja vaikka mitä.

Nyt on Liekistä ruvennut taas kuulumaan. Olin väärässä, Liekin hiljaiselo ei johtunut tällä kertaa tämän omista sotkuista. Se johtui minusta. Tai lähinnä Liekin tunteista minua kohtaan.


Nyt Liekillä on pasmat ihan sekaisin. Haluaisi kuulemma toissaan nähdä, mutta samalla pelkää että pahentaisi vain tilannetta. Ikävöi kuulemma jo valmiiksi, eikä tosiaankaan pelkästään kaverina. Itse olen tilanteesta todella pahoillani ja stressaantunut. En tiedä mitä tilanteesta ajatella tai sanoa.

Tämä ei ole edes eka kerta kun joku ihastuu minuun, vaikka on sovittu että pidetään asiat yksinkertaisena eikä mistään vakavasta ole kyse. Mikä lie magneetti mussa on että vedän niitä kundeja puoleeni jotka eivät sitten haluakkaan tyytyä pelkkään kaverimieliseen tapailuun, joskus ehkä seksinkin merkeissä, vaikka alunperin tästä on juuri ollut puhe. 

No nyt huomenna kuitenkin vissiin nähdään Liekin kanssa. Saa nähdä mitä siitäkin nyt oikein tulee.


Herra X:n kanssa asiat ovat edelleen sekavat, käytännössä seurustellaan mutta virallisesti ei sitten kuitenkaan. Vähän tullut takapakkia kun X:llä on ollut paha olla läheisensä kuolemasta johtuen, ja tätä pahaa oloa X on sitten purkanut haastamalla riitaa ja hermostumalla tyhjästä. Tähän päälle sitten vielä minun lähtöni mikä poikaa ahdistaa.

Edessä on siis ilmeisesti jonkin sortin kaukosuhde.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti